Pekingi Nyár közösségi klip

Korábbi énekesünket, Michael Kovrigot lassan 1000 napja tartják már ártatlanul fogságban Kínában, egy nemzetközi hatalmi játszma vétlen átldozataként. Júliusban hoztuk ki a Pekingi Nyár című számot, hogy felhívjuk a figyelmet a helyzetére. A rengeteg pozitív visszajelzésen felbuzdulva most egy lépéssel tovább visszük ezt.

Összehoztunk egy nemzetközi közösségi videoklipet, amihez négy kontinens 15 országából kaptunk több mint 60 videót. A Times Square-től a Vörös térig, az Eiffel toronytól a CN Towerig, az ausztrál tengerparttól a Sziklás-hegységig álltak ki az emberek kortól, nemzetiségtől és foglalkozástól függetlenül Michael mellett. És nem állunk meg, amíg Michael ki nem szabadul.

Aki szeretne csatlakozni az akcióhoz, az töltse le a Free Michael Kovrig plakátunkat, vagy csináljon egy sajátot, és készítsen ezzel egy fotót / videót magáról. Ezt aztán a #freemichaelkovrig hashtaggel töltse fel Instagramra / Facebookra / Twitterre, vagy küldje el a zenekarnak, és a legérdekesebbeket megosztjuk a saját közösségi média felületeinken.

És persze osszátok meg a videót, légyszi. Minél több helyre eljut, annál hamarabb érjük el a célunkat.