2019-es összefoglaló

A kifejezetten rázós 2018 után 2019 is nehezen indult, a dobos-problémák folytatódtak. Márciusra kiderült, hogy megint váltanunk kell, miközben szoros határidővel fel kellett vennünk két számot az amerikai Cleopatra Recordsnak és fontos koncertek is voltak májustól. Szerencsénkre Dani megmentette a helyzetet, ráadásul a későbbiekben remek koncertszervezőnek is bizonyult, és ez pont az a szupererő volt, amiből a legnagyobb hiány volt azelőtt a zenekarban.

Augusztusban hoztuk ki a Gyere vissza, Joe Strummer! című számot, melynek angol változata kikerült az angol Joe Strummer Foundation honlapjára is.

Októberben kijött az USÁ-ban a Jason Ruined My Halloween a PUNK ROCK HALLOWEEN II – LOUDER, FASTER & SCARIER válogatáson, majd novemberben a When Johnny Saved Christmas a PUNK ROCK CHRISTMAS 2-n. Mindegyik jól pörgött a Spotify-on, és ezeknek is köszönhető, hogy streamelési csúcsot döntöttünk idén.

A legnagyobb hazai sikert pedig a decemberben megjelent Gréta Tünde hozta el. Erre a videóra már az első két hétben több YouTube lájk és komment érkezett, mint bármelyik eddigi számunkra, és a Spotify-on is pár nap alatt meglett az 1,000 stream.

Idén 9 koncertünk volt, felléptünk szinte mindegyik népszerűbb punk rock zenekarral a dallamosabb vonalról (Prosectura, Grenma, Macskanadrág, Alvin és a mókusok, Bajnoq) és ellátogattunk Szlovéniába és Ausztriába is.

Felvettünk még két számot, amiket már 2020 elején hozunk ki, akárcsak az új albumot. Az első koncertünk január 25-én lesz a Dürerben, a Grenma előtt.

Boldog Új évet!