2017-es összefoglaló

2017-ben megint történt velünk pár olyan jó dolog, ami eddig még soha, vagy már nagyon régen fordult elő.

Idén 6 új számot hoztunk ki, ezek közül a Törlöm a számod szövegét elkérte tőlünk a Péterfy Bori & Love Band, és slágert csináltak belőle, aminek köszönhetően a mi verziónkat is sokan megismerték.

Második idei büszkeségünk a Cleopatra Records Punk Rock Halloween válogatásán való megjelenésünk volt az Endless Halloween című számmal, hiszen itt igen előkelő társaságban szerepeltünk (Dwarves, Reel Big Fish, UK Subs, Vibrators, Calabrese, Guttermouth stb.) egy kultikus amerikai kiadó kiadványán. (Ehhez hasonló volt már 2015-ben a Punk Rock Christmas-szel, de azon nem saját dallal, hanem egy Cheap Trick-feldolgozással szerepeltünk – ami azóta már 18 ezres lejátszásnál tart a Spotify-on.)

Szintén idén fordult először elő velünk, hogy felkerüljön egy számunk egy hivatalos Spotify playlistre. A Sid & Nancy Do NYC a New Punk Tracks lejátszási listára került fel a legfontosabb nemzetközi punk megjelenések közé.

A még 2016-ban kihozott Happy Birthday videójának nézettsége idén ugrott meg elképesztő mértékben: több mint félmillióan nézték meg, ezzel messze a legnézettebb videónk lett a YouTube-on.

Az új magyar nyelvű számok közül nagyot ment még a Tóni Montana, bőven 20 ezer fölötti YouTube-os nézettséggel, míg az év végén kihozott karácsonyi anti-slágerünk angol változata (Christmas Is Canceled) a Spotify-on pörgött kiemelkedően jól.

Koncertügyileg is javult a helyzet: felléptünk a cseh Mighty Sounds fesztiválon, a legjobb budapesti helyeken (Robot, A38 terasz, Dürer, Kuplung, Akvárium), és lenyomtunk egy turnét a Prosecturával. Összesen 15 bulink volt, minőségileg és mennyiségileg is az elmúlt 5 év legjobb eredményét értük el ezzel.

2018 is mozgalmas évnek igérkezik, sorra jönnek a koncertdátumok és készülnek az új számok is. Maradjatok velünk! 🙂