2016-os összefoglaló

2016-ben 8 év után újra kihoztunk egy nagylemezt, az első olyat, ami angol és magyar változatban is megjelent (Outsiders / Kívülállók).
A Tizenöt Perc és a Boldog szülinapot! mellbevágó videói jó nézettséget értek el a YouTube-on, a Lee Marvin angol változata pedig márciusban felkerült a Spotify Discover Playlistjére, és már 50 ezres hallgatottságnál jár. Megdupláztuk a Facebook lájkjaink számát is, és emellett idénre is jutott egy külföldi válogatáslemezes szereplés, a Gone To Bangalore rákerült a német RTTB Records Tales From The Pop Punk World Vol. 3 című albumára.

A koncerteknél végre megfordult a negatív trend, 10 bulink volt, közte egy klassz szlovén fesztivál és egy vendégszereplés a Prosectura előtt a Kuplungban. Ezzel a lendülettel vágunk bele az új évbe is, hiszen jövő héttől egy hatállomásos turnét tolunk végig a Prosecturával, és emellett is szervezkedünk, így eseménydús tavasz várható. Továbbá készülnek az új számok is, amikből párat le is tesztelünk élőben már a januári koncerteken. És az év végére kihoztunk egy új pólót is, ami szintén kapható lesz a koncerteken.