2015-ös összefoglaló

Az idei év két legjelentősebb eseménye a Marky Ramone’s Blitzkrieg előtti fellépésünk és a Cleopatra Records karácsonyi punk válogatásán való szereplésünk volt, de az idén (magyar és angol változatban is) megjelent öt szám is jól teljesített: a 2014 legvégén kijött Lee Marvint is beszámítva a számok videói összesen 200 ezres nézettséget hoztak a YouTube csatornánknak.

Az évet kevésbé punkos számokkal kezdtük, aztán az év végére szép fokozatosan visszatértünk a gyökerekhez. Az első negyedévben a Tövisházi Ambrussal készített Lee Marvin és a Világvége Disco bekerült a Nap Rádió illetve a Forrás Rádió műsorába is, miközben angol nyelvű változataikra világszerte jó visszajelzéseket kaptunk, a punk színtéren túlról is. A Spotify-on azóta is ezek a legnépszerűbb számaink, leszámítva a karácsonyi feldolgozást. Ezután Somogyvári Danival nekiláttunk az új felvételeknek. Elsőként a Gazdagok és szépek jött ki, ez is ment rádiókban (Forrás Rádió, Rádió Eger és egyszer még a Petőfin is leadták), így összesen idén közel 300 rádiós lejátszásunk volt. A Gazdagok és szépek angol változata a Tumblr-en is népszerű volt. Az ezután kijött Nem megyünk el klipjével bekerültünk a Petőfi TV műsorába is, és ez a videó lett a hivatalos klipjeink után a legnézettebb. A novemberben megjelent Ne számíts rám! és a napokban kijött Ez már szerelem kárpótolhatták azokat, akik hiányolták a pörgősebb számokat.

Jövőre lesz 20 éves a zenekar, és ezt szeretnénk egy nagylemezzel megünnepelni március vége felé. A lemezre rákerülnek a legutóbbi EP óta egyesével megjelent számok, és azok az újak is, amiken most dolgozunk. Ezek a legutóbb megjelent számokhoz hasonlóan lendületes punk rock slágerek lesznek, így összességében ez egy punk lemez lesz pár érdekesebb “elhajlással” a változatosság kedvéért. Kövessétek figyelemmel a weboldalt jövőre is!

animgif-bang