2013-as összefoglaló

Pár órán belül vége az évnek, következzen a szokásos évvégi összefoglaló:

Számok: Kihoztunk egy ötszámos EP-t magyar és angol nyelvű változatban, a Nem maradsz egyedül és a Goodbye Blue Monday is ingyen letölthető az oldalunkról. Ez volt az első olyan felvételünk, ami csak online jelent meg.

Klipek: Az év végén jött ki 2. hivatalos klipünk a Hétfő reggelhez, amit a Suzuki viadalon szavaztatok meg nekünk. Ez elég erősen startolt, már 28 ezer felé tart a nézettsége, és az angol változatát is közel 16 ezren látták már. Ezen kívül csináltunk egy maszek klipet a Timewaster / Add át a helyed!-hez és egy animált szövegvideót az Egyedül / Alone-hoz.

Rádió: Az új számok közül kettőt leadott a Petőfi egy-egy alkalommal, a Hétfő reggelt játszotta a paksi Fortuna rádió, de külföldön sokkal jobb fogadtatást kapott az EP, különösen a Timewaster című szám, ami a Dwarves-vezér Blag Dahlia rádióműsorába is bekerült.

Koncertek: Sajnos ismét negatív csúcsot döntöttünk, de az a 7 koncert legalább nagyjából mind jól sült el. Játszottunk a Shonen Knife és a Kiscsillag előtt, meg kisebb bulikon haver zenekarokkal. Jövőre többet fogunk, az előjelek bíztatóak. Két buli már le van kötve az év elejére, és szó van még továbbiakról is.

Összességében jó év volt 2013, de 2014 még jobb lesz. Napokon belül kihozunk egy új számot, és van még 3 másik új, amiket koncerteken már játszunk és hamarosan fel szeretnénk venni.

BÚÉK!

champagne