2012-es összefoglaló

Mindjárt vége az évnek, következzen a szokásos évvégi összefoglaló:

Videóklipek: Az idei év legnagyobb dobása első hivatalos klipünk elkészítése volt a Rewound című slágerhez és annak magyar változatához, a Retro-hoz, amit rotációban játszott az MTV Magyarország, és az összesített YouTube-os nézettsége elérte a 110,000-et. Ez megdobta a régebbi klipek nézettségét is, a YouTube csatornánk össznézettsége már 300 ezer felett van, ami elég nagy ugrás a tavalyihoz képest.

Koncertek: Idén csak 10 koncertünk volt, de ebben voltak osztrák és német fesztiválfellépések és elég menő budapesti helyszínek (Millenáris, Barba Negra), úgyhogy annyira azért nem volt vészes. Jövőre persze többet szeretnénk játszani. Igen, ezt mindig megfogadjuk, de sajnos egyre nehezebben megy a koncertszervezés. Majd kitalálunk valamit, hogy jobban menjen.

Rádió: Az első negyedévben a Petőfi rendszeresen tolta a Rewoundot, a dél-magyarországi Fortuna Rádió pedig az év nagy részében, amit ezúton is köszönünk nekik.

Számok: Elkezdtünk új számokon dolgozni, március körül tervezzük kihozni a következő EP-t. Erről hamarosan lesz több info is.