2011-es összefoglaló

A tavalyi évet azzal zártuk, hogy eseménydúsabb 2011-et kívántunk magunknak. Ez be is jött szerencsére.
Számok: Kihoztunk egy négyszámos EP-t Rewound címmel, amit ingyenesen letölthetővé tettünk (320K-s mp3-ban). Le is töltötték már kb. 500-an.
Sikerült új elemeket behoznunk a zenénkbe, ami jól sült el, mert első instrumentális surf rock slágerünk, a Clint máris az egyik legnépszerűbb számunk lett a last.fm-en.
Koncertek: Idén sikerült megfordítanunk a csökkenő tendenciát, 12 koncertünk volt, ami kettővel több a tavalyinál. De ami még fontosabb: ezek a koncertek többségükben nagyon jól sikerültek. Kezdődött az egész a januári cseh turnévalZ Ničeho Nic zenekarral, aztán ott volt eddigi legjobb berlini portyánk és végül 3 remek hazai koncert a Kiscsillag vendégeként. Ezt a sorozatot szeretnénk folytatni 2012-ben is.
Rádió: Az új EP címadó száma bekerült az MR2 Petőfi műsorába, míg a korábbi számok olyan külföldi rádióműsorokban hangzottak el, mint az alaszkai RadioActive Pit Stop, a minnesotai Clashed Attitudes és az angol Psychobilly Garden Party.
Videóklipek: Idén két új számhoz készült klip, a Rewoundhoz és a Weekendhez.
15 barkács-klip után jövőre szeretnénk már végre egy rendeset is csinálni, de azért a barkácsolással sem hagyunk fel.
Weboldal: A weboldalt is kipofoztuk, és sikerült áttenni WordPress 3.3-ra is, úgyhogy nem csak szebb, de gyorsabb is lett.
Ez volt 2011. 2012-ben várhatóan gyakran hangzik majd el a nemzetközi sajtóban a Bankrupt kifejezés, bízzunk benne, hogy ez többnyire a zenekarra vonatkozik majd.